11 d'agost - SOPAR AMB ESTRELLES

Podeu clicar a sobre de la imatge per anar al lloc web de l'Observatori Fabra.

Durant els mesos d’estiu l'Observatori Fabra de Barcelona posa en funcionament els sopars amb estrelles, una iniciativa que converteix els jardins del recinte en l’escenari d’una singular proposta que combina l’activitat gastronòmica amb la científica. La nit ofereix ciència, astronomia i gastronomia en un dels miradors més excepcionals de la ciutat i en un dels espais més emblemàtics del paisatge científic i cultural de Barcelona. També és un lloc per veure la pluja d'estels de les Perseides, coneguda popularment com a llàgrimes de sant Llorenç.

Sortirem a 2 quarts de 8 de la tarda del davant de ca la Coixa de Lliçà d’Amunt per anar cap al Tibidabo de Barcelona. La vetllada comença amb el sopar sota les estrelles, amb un sorprenent i imaginatiu menú ideat especialment per a una nit de bona cuina i astronomia. Al final del sopar arriba el postre científic. La nit continua amb una visita a les instal•lacions de l’Observatori, on es podrà veure el cel d'aprop, tant des de la terrassa com des d’un dels telescopis més antics i grans d'Europa. Retornarem a Lliçà d’Amunt al voltant de la 1 de la nit.


El cost de la sortida és de 85 euros per persona. Inclou el trasllat, el sopar, la conferència, la visita guiada i l’observació amb el telescopi. Cal apuntar-se trucant al 609 613 431 o 687 505 299. La data límit és divendres 31 de juliol. Les places són limitades.

Més informació a alternativa lliçà per a tots – cal peret de ca la coixa - lliçà d’amunt - 609 613 431 o 687 505 299