Dissabte, 21 de novembre – L’excursió: la Garrotxa empordanesa

La zona del naixement del riu Muga, a ponent de la comarca de l’Alt Empordà, se la denomina la Garrotxa empordanesa. És un territori muntanyós, de pedra calcària, dominat pel cim del Bassegoda, de 1.375 metres, amb una vegetació de roures i faigs.
Sortirem a les 7 del matí del davant de ca la Coixa. Esmorzarem a Lladó, on trobem l’església de santa Maria. Tot seguit, recorrerem un conjunt de pobles petits, envoltats d’antics castells, ermites, camps de conreus i bosc: Cistella, Terrades, santuari de la Salut, sant Llorenç de la Muga i Albanyà. Farem parades per visitar alguns d’aquests nuclis, especialment el de sant Llorenç, indret on tindrem el dinar. Després, passarem pel pantà de Boadella i Llers. Retornarem al voltant de les 9 del vespre.


El cost de la sortida és de 60 euros per persona. Inclou el trasllat, les visites i el dinar.
Cal apuntar-se trucant al 609 613 431 o al 687 505 299. La data límit és dijous 19 de novembre.

Per fer el pagament es pot optar per una d’aquests dues vies:
1. Fer un ingrés al compte corrent de la Caixa de Catalunya 2013.0222.27.0201199462, concretant el nom de les persones que adquireixen les entrades.
2. Passar per la botiga “Neus Miró, moda”, enfront de l’ajuntament de Lliçà d’Amunt, en hores comercials, i deixar els diners.