Del 29 de setembre al 8 d’octubre – viatge a Còrsega

Còrsega és una muntanya sortida del mig del mar, un espai verd enmig de la conca mediterrània, cobert de boscos de castanyers i de brolles impenetrables, l’illa de la bellesa que ofereix també mil quilòmetres d’esplèndida costa. Desitjada per les grans potències de la Mediterrània que hi van deixar un ric patrimoni arquitectònic, religiós, militar i urbà, va passar successivament per mans dels romans, vàndals, àrabs, bizantins, pisans i genovesos, abans d’esdevenir francesa fa deu segles. Amb el seu parlament, aquesta nació insular, històricament rebel, gaudeix d’un estatut particular. Dividida entre les ganes de l’estabilitat i el desig de la independència, encara no s’ha acabat de decidir. La identitat corsa és també una llengua i una cultura fortes que travessen els anys i, darrera una façana freda, s’hi troba una hospitalitat del tot mediterrània.
.
Per conèixer l'itinerari i altres detalls del viatge cliqueu al següent link: http://docs.google.com/fileview?id=0B9v2c_5tcHEXMzlmNDk4MTYtMDFjMS00YWIyLTlmYTQtMzIwY2YzY2EwYTJi&hl=ca
.
Cal apuntar-se trucant al 609 613 431 o al 687 505 299. La data límit és dijous 17 de setembre.
Posteriorment, es farà una trobada amb les persones interessades per concretar els detalls i fer la inscripció definitiva.