Divendres, 2 d’octubre – Teatre: “m’agrada molt el que fas”

.
Amb una falsa maniobra del telèfon mòbil se’ns pot revelar allò que els nostres millors amics pensen realment de nosaltres. La Cris i en Santi van a passar un cap de setmana a casa dels seus amics, en Xavi i la Laura que viuen en el camp. Durant el trajecte es dediquen a parlar malament dels demés. Però se’ls escapa un petit detall; el telèfon mòbil del Santi, mal bloquejat, ha trucat a casa del Xavi i la Laia que, "en directe", escolten tot allò que els seus millors amics pensen d’ells. Impactats i amb ànims de venjança, decideixen divertir-se una mica abans d’aplicar-los la "pena de mort".

El cost és de 30 euros per persona. La gent interessada s’ha d’apuntar prèviament i fer el pagament del cost de l’activitat. La data límit per fer el pagament és el dilluns 21 de setembre. Aquest preu inclou el trasllat i l’entrada al teatre.
L’hora de sortida de Lliçà d’Amunt serà a les 8 del vespre del davant de cal Peret de ca la Coixa. Cal ser molt puntual.

Per fer el pagament es pot optar per una d’aquests dues vies:
1. Fer un ingrés al compte corrent de la Caixa de Catalunya 2013.0222.27.0201199462, concretant el nom de les persones que adquireixen les entrades
2. Passar per la botiga “Neus Miró, moda”, enfront de l’ajuntament de Lliçà d’Amunt, en hores comercials, i deixar els diners.