Divendres, 16 d’abril de 2010- Teatre " Un Déu Salvatge"

Dues parelles es reuneixen. El fill d'una d'elles, de nou anys, ha colpejat el de l'altra en un parc. Decideixen mantenir aquesta entrevista per resoldre l'assumpte amb civisme. Benèvols i conciliadors, tenen un discurs comú de tolerància i comprensió. Amb la mateixa subtilesa amb què comencen la seva conversa s'inicia un canvi d'actitud entre ells. Tots contra tots.
És el moment en què sorgeix, de dins de cadascun d'aquests personatges, aquell Déu salvatge que es rebel•la contra la insatisfacció de les seves vides.
Una profunda tragèdia amb unes situacions, tan extremes com reals, que la transformen en una comèdia per cargolar-se de riure, però mantenint intacte el missatge sobre la complexitat en les relacions humanes.
El cost és de 35 euros per persona. Aquest preu inclou el trasllat i l’entrada al teatre. L’hora de sortida de Lliçà d’Amunt serà a les 8 del vespre del davant de cal Peret de ca la Coixa. Cal ser molt puntual. Les persones interessades s’han d’apuntar prèviament i fer el pagament.

Pel pagament es pot optar per fer un ingrés al compte corrent de la Caixa de Catalunya 2013.0222.27.0201199462, concretant el nom de les persones que adquireixen les entrades, o bé passar per la botiga “Neus Miró, moda”, enfront de l’ajuntament de Lliçà d’Amunt, en hores comercials, i deixar els diners. La data límit per fer el pagament és el dimarts 6 d’abril.