Divendres, 7 de maig de 2010-Teatre. "Cómica Vida"

“Còmica Vida” és un diàleg sarcàstic -i de vegades tendre- entre en Paco i la Lara, una parella d’actors professionals, mundans, amargats i vividors… i l’Eloi, un jove actor i director amateur, resident en un poblet allunyat de la capital i obsessivament fascinat pel món de l’escena professional.
A partir d’aquesta trobada, tots tres comencen a col•laborar en el projecte comú de posar en escena una versió un xic demencial del mite clàssic de FEDRA; els tres personatges entren en una deriva tragicòmica que els dua a un final inesperat i ple d’iròniques reflexions sobre l’ambició, la vanitat i la superficialitat del nostre art i del nostre ofici.

Amb Còmica Vida, Joan Lluís Bozzo presenta el seu primer text teatral “strictu sensu”, després de nombroses feines com a dramaturg, llibretista, guionista i director de Dagoll Dagom.
El cost és de 35 euros per persona. Aquest preu inclou el trasllat i l’entrada al teatre. L’hora de sortida de Lliçà d’Amunt serà a les 8 del vespre del davant de cal Peret de ca la Coixa. Cal ser molt puntual. Les persones interessades s’han d’apuntar prèviament i fer el pagament.
Pel pagament es pot optar per fer un ingrés al compte corrent de la Caixa de Catalunya 2013.0222.27.0201199462, concretant el nom de les persones que adquireixen les entrades, o bé passar per la botiga “Neus Miró, moda”, enfront de l’ajuntament de Lliçà d’Amunt, en hores comercials, i deixar els diners. La data límit per fer el pagament és el dimarts 27 d’abril.