Crònica de la visita del President Jordi Pujol a Lliça d'Amunt

El President Jordi Pujol acompanyat de la seva esposa Marta Ferrusola, ens visità el divendres dia 14 de Maig, amb el motiu de la presentació del seu darrer llibre “Memòries” Temps de construir.

La visita del President va començar a les vuit del vespre, en el local de CiU i seu d’Alternativa Lliçà per Tots. Durant aquest acte, el president ens va fer cinc cèntims de com veu el futur més immediat al nostre país i un cop més va parlar de les properes eleccions, tant les autonòmiques com les municipals, on ens va recordar a tots que venien dies de tornar a passar el rasclet, per tal d’obtenir un bon resultat en les diferents consultes.
Desprès va felicitar, als nous, militants dels pobles de la Vall del Tenes que s’han adherit en el darrer any a Convergència Democràtica de Catalunya. Lliçà de Vall, Lliça d’Amunt, Santa Eulalia de Ronçana, Bigues i Riells i L’Ametlla del Vallés. En el acte també i va ser present el president comarcal de Convergència Feliu Guillaumes.

El President va departir i parlar amb tothom i ens varen poder fotografiar amb una de les icones més importants del nostre país. En acabar es va celebrar el sopar on hi van assistir unes 200 persones...