Divendres, 4 de juny de 2010-Teatre. "ESCÁNDALO EN PALACIO"

Bernard Mathieu, un home madur, Pedro Ruiz, i Paola d’Angio, una bellíssima ex model i presentadora que té uns trenta anys, Lidia San José, són el President i la primera dama d’un país sense identificar. Van ser gravats per les càmeres de seguretat en una situació íntima i d’alta càrrega sexual.
L’emissió d’aquestes imatges per la televisió produeix un brutal impacte en l’opinió pública que obliga a Bernard a prendre la decisió de dimitir.
En l’hora i mitja que va des de l’emissió de les imatges fins el discurs de dimissió del President Bernard i Paola, en una luxosa estància contigua al despatx presidencial, discuteixen, recorden, riuen, busquen solucions.
Descobreixen secrets, corrupcions, intimitats...

El cost és de 35 euros per persona. Aquest preu inclou el trasllat i l’entrada al teatre. L’hora de sortida de Lliçà d’Amunt serà a les 8 del vespre del davant de cal Peret de ca la Coixa. Cal ser molt puntual. Les persones interessades s’han d’apuntar prèviament i fer el pagament.

Pel pagament es pot optar per fer un ingrés al compte corrent de la Caixa de Catalunya 2013.0222.27.0201199462, concretant el nom de les persones que adquireixen les entrades, o bé passar per la botiga “Neus Miró, moda”, enfront de l’ajuntament de Lliçà d’Amunt, en hores comercials, i deixar els diners. La data límit per fer el pagament és el dilluns 24 de maig.
alternativa lliçà per a tots - cal peret de ca la coixa - lliçà d’amunt - 609 613 431 i 687 505 299