AJORNAT FINS NOU AVÍS, XACOBEO 2010

Cada vegada que la festa de sant Jaume s’escau en diumenge, Galícia celebra el Xacobeo. Per això, el proper no serà fins a l’any 2.021. El Xacobeo té un origen religiós, en plena època medieval, quan els cristians, a semblança d’altres religions, peregrinaven a un lloc sagrat per demanar perdó pels seus pecats. Així, el papa Calixte II, a l’any 1.126, va establir la gràcia del Xacobeo a tots els peregrins que anessin a venerar les despulles de l’apòstol sant Jaume que, segons la tradició, es guarden a la catedral de Santiago de Compostela.
Per això, us oferim la possibilitat de poder anar a abraçar l’apòstol i, amb aquesta excusa, descobrir, o bé tornar a visitar, els llocs més emblemàtics de Galícia, la majoria dels quals no es segueixen en la resta de viatges organitzats.
SESSIÓ INFORMATIVA
Per tal de comentar el viatge i respondre totes les preguntes es convoca una reunió amb totes les persones que hi puguin estar interessades, sense que l’assistència a aquest acte suposi cap tipus de compromís. Aquesta sessió tindrà lloc el dimecres, 29 de setembre, a les 8 del vespre, al local de ca la Coixa de Lliçà d’Amunt, al costat de l’ajuntament. CLIQUEU AQUÍ PER MÉS INFORMACIÓ