divendres, 5 de novembre de 2010, TEATRE, RIGOR MORTIS

Quan es troben en un escenari un jubilat sindicalista del metall i estrella del club de petanca de Cornellà, dos polítics de renom de la burgesia catalana i una “tia bona” dóna com a resultat “Rigor Mortis”, una comèdia molt, molt divertida, plena d’embolics, infidelitats i escàndols polítics.
Els poderosos i la gent senzilla no coincideixen al llarg de la vida: treballs distints, uns viatgen en transport privat i els altres en transport públic, van a escoles diferents… Però tots coincideixen en un lloc: el tanatori.
En definitiva, aquesta obra és una sàtira sobre la societat en què ens ha tocat viure, en forma de comèdia que pretén fer riure al públic i, de passada, reflexionar una mica sobre la vida política de nostre país.


El cost és de 35 euros per persona. Aquest preu inclou el trasllat i l’entrada al teatre. L’hora de sortida de Lliçà d’Amunt serà a les 8 del vespre del davant de cal Peret de ca la Coixa. Les persones interessades s’han d’apuntar prèviament i pagar el cost de l’activitat.
Pel pagament es pot optar per fer un ingrés al compte corrent de la Caixa de Catalunya 2013.0222.27.0201199462, concretant el nom de les persones que adquireixen les entrades, o bé passar per la botiga “Neus Miró, moda”, enfront de l’ajuntament de Lliçà d’Amunt, en hores comercials, i deixar els diners. La data límit per fer el pagament és el dijous 21 d’octubre.