Divendres, 10 de desembre de 2010, Teatre

"Molt sovint la gent em comenta: “Fa anys vaig veure una comèdia i encara recordo quant vaig riure”. Segueixen amb una sèrie d’adjectius com “brillant”, “fantàstica”, “fabulosa”, i (sempre) “divertidíssima”. Clar, estan parlant de Pel davant... i pel darrera, o Noises Off, estrenada a Londres l’any 1985. Jo crec que és senzillament... la comèdia més divertida que s’ha escrit mai! Alexander Herold (Director)
El cost és de 35 euros per persona. Aquest preu inclou el trasllat i l’entrada al teatre. L’hora de sortida de Lliçà d’Amunt serà a les 8 del vespre del davant de cal Peret de ca la Coixa. Les persones interessades s’han d’apuntar prèviament i pagar el cost de l’activitat.
Pel pagament es pot optar per fer un ingrés al compte corrent de la Caixa de Catalunya 2013.0222.27.0201199462, concretant el nom de les persones que adquireixen les entrades, o bé passar per la botiga “Neus Miró, moda”, enfront de l’ajuntament de Lliçà d’Amunt, en hores comercials, i deixar els diners. La data límit per fer el pagament és el dimarts 30 de novembre.