Diumenge,26 de setembre de 2010. PEIXADA POPULAR

PODEU VEURE LES FOTOS AQUI, FEU CLIC                      Quan arriba el final de l’estiu i comença un nou curs, els amics i companys es troben per comentar les experiències viscudes i conèixer les perspectives de la nova temporada. Per això, a l’inici d’un any que portarà fortes emocions, ja que com a mínim es celebraran eleccions al Parlament de Catalunya durant aquesta tardor i eleccions municipals el diumenge 22 de maig, us convoquem a la peixada popular que es celebrarà, com en els anys anteriors, a la finca de can Bossi de Lliçà d’Amunt.

El menú consistirà fonamentalment en musclos, llagostins, calamars, sípia i pop, a més de postres, pa, aigua, vi, cafè i licor. En la celebració de la peixada de l’any passat vàrem resoldre alguns defectes d’organització que havíem tingut anteriorment. Enguany volem encara fer-ho millor.

L’hora de trobar-se a la finca de can Bossi són les 2 del migdia. El cost de la peixada és de 25 euros per persona, excepte 10 euros pels infants fins a 12 anys. Cal apuntar-se trucant al 687 505 299 o al 609 613 431. La data límit és el diumenge 19 de setembre.