Divendres, 1 d’octubre de 2010. TEATRE, NIT DE SANT JOAN

Després de certs retards deguts a la remodelació del nou teatre Artèria Paral•lel, l'antic Teatro Español, torna amb una nova adaptació la “Nit de Sant Joan”, amb direcció de Carles Alberola.
Aquesta obra va ser un dels primers musicals de creació catalana estrenat l'any 1981 per Dagoll Dagom que, basant-se en les tradicions màgiques de la nit del solstici d'estiu amb la visió poètica i surrealista del cantant Jaume Sisa, va assolir grans èxits, amb personatges entranyables i divertidíssims com "La Coca" de Sant Joan, "els Ye-Yes Verbeneros" dels anys 60, o "la Srta. Gonzàlez" que passava la revetlla amb els marcianos.

El cost és de 35 euros per persona. Aquest preu inclou el trasllat i l’entrada al teatre. L’hora de sortida de Lliçà d’Amunt serà a les 8 del vespre del davant de cal Peret de ca la Coixa. Les persones interessades s’han d’apuntar prèviament i pagar el cost de l’activitat.
Pel pagament es pot optar per fer un ingrés al compte corrent de la Caixa de Catalunya 2013.0222.27.0201199462, concretant el nom de les persones que adquireixen les entrades, o bé passar per la botiga “Neus Miró, moda”, enfront de l’ajuntament de Lliçà d’Amunt, en hores comercials, i deixar els diners. La data límit per fer el pagament és el dijous 9 de setembre. En cas de fer-se el pagament en dies posteriors, el preu tindrà un increment de 5 euros per persona.