AJORNAT´PEL MAL TEMPS, redescobrim la Catalunya Nord

Aprofitant el pont que ofereix en el calendari la festa del Pilar, us proposem tornar a resseguir carreteres i camins de la Catalunya Nord, integrada per les comarques catalanes que varen passar sota el domini de França a l’any 1659, amb el tractat dels Pirineus que varen signar l’estat espanyol i francès.

Són unes terres germanes que continuen essent molt desconegudes pels catalans del sud, però que guarden alguns dels elements més singulars de la nostra nació, com el cim del Canigó, les abadies de sant Martí del Canigó o sant Miquel de Cuixà, el palau dels reis de Mallorca, la catedral d’Elna, l’home de Talteüll, el museu de Ceret, la ciutadella de Vilafranca o de Montlluís, la platja d’Argelés, les gorges del Galamús, el vi de Banyuls, el nucli medieval de Perpinyà, etc.

Aquests són alguns dels indrets que ens proposem tornar a visitar, però també amb l’objectiu de descobrir algunes de les noves propostes que un territori dinàmic com aquest ens ofereix. Per això, sortirem el diumenge, 10 d’octubre, a primera hora del matí, per dirigir-nos cap a la frontera francesa i començar el recorregut per la Catalunya Nord. Els dos dies farem nit en un hotel dels voltants de Perpinyà. El retorn serà el dimarts, 12 d’octubre, a darrera hora del vespre.
El preu de l’excursió és 400 euros per persona, en habitació doble. Aquest preu inclou el trasllat, la pensió complerta des del dinar del diumenge fins el dinar del dimarts, ambdós inclosos, i les visites. Cal apuntar-se trucant al 687 505 299 o bé al 609 613 431. La data límit és el dijous, 7 d’octubre.