Divendres,24 de setembre de 2010, Sopar tertúlia, el 4rt. cinturó

El darrer divendres de mes celebrem al restaurant la Cruïlla de Lliçà d’Amunt un sopar, en què a l’inici es planteja i s’exposa un tema i, després de menjar, s’acaba la vetllada amb una tertúlia amb els invitats, experts o coneixedors de la matèria que es tracta.
Davant de la campanya de sensibilització que tots els partits polítics del municipi, així com entitats i associacions, estan realitzant en aquests dies per oposar-se a la proposta que va fer el ministeri de Foment del govern de Madrid a finals del passat mes de juliol, Alternativa també s’hi adhereix. I, per això, organitzem aquest debat o tertúlia, no tant per incidir en les afectacions concretes a Lliçà d’Amunt, sinó sobre la idea del que representa aquesta infraestructura i els possibles avantatges i inconvenients.
Les persones que participaran en aquesta taula rodona són:
MARTÍ BOADA - Geògraf, naturalista i doctor en Ciències Ambientals. Professor d'universitat.
JOAN RAMON CASAS - Doctor enginyer de camins, canals i ports. Cate-dràtic d'universitat. Vicedegà del Col•legi d'Enginyers de camins, canals i ports de Catalunya.
ROSA PRUNA - Empresària agrícola. Presidenta de l'Associació Agrària de Joves Agricultors ,ASAJA, de Barcelona.
ARNAU QUERALT - Assessor ambiental i president del Col•legi d'Ambien-tòlegs de Catalunya.
JOAQUIM COLOM – Director general de la Unió Empresarial Intersec-torial – Cercle d’Empresaris de Granollers.
Esperem també poder comptar amb un expert en planejament del territori i un altre en transport, per tal de fer una taula rodona més plural i que pugui analitzar les múltiples cares que ofereix aquesta infraestructura.

“Actuar de manera conjunta per oposar-nos al Quart Cinturó, que considerem una agressió inacceptable al territori, ja que no preserva els valors patrimonials, paisatgístics ni mediambientals que hem heretat dels nostres avantpassats i volem llegar als nostres fills” (punt primer de l’Acord signat entre totes les forces politípiques de Lliçà d’Amunt)

El sopar tertúlia es celebrarà al restaurant la Cruïlla de Lliçà d’Amunt. Començarà a 2 quarts de 10 del vespre. Es prega puntualitat. El cost és de 18 euros per persona. Cal apuntar-se trucant al 687 505 299 o al 609 613 431, per conèixer el nombre de comensals. La data límit és el dijous 23 de setembre.